Har du et spørgsmål?

social media icon social media icon social media icon
Rådgivning

Total-Tjek er et af de mest anerkendte firmaer blandt kollegaer, vi er kendt for den profissionelle personlige kontakt til vores kunder, vi gør alt for, at du vil føle dig tryg fra bestilling af rapporter, til den endelige tilstandsrapport og energimærke forligger.

Historie

Total-Tjek blev etableret I 2007, da vi ønskedede at blive et uafhængigt firma, udenom francicekæder, og kartelligende tilstande.

Virksomheden hviler på et solidt fundament, vi har lavet over 2000 tilstandsrapporter & Energimærker jævnt fordelt I hele Jylland samt på Fyn. Vi ønsker at give kunderne markedets bedste service flexibilitet og kvalitet

Kvalitetsstyring

Total-Tjek er ISO 9001-certificeret til at udføre tilstandsrapporter & energimærker på enfamilie og flerfamilehuse over 500m2.

ISO-9001 certificering sikre en ensartethed I forbindelse med fælles standarder og krav til kvalitetsstyring. Kunderne ved godt at kvaliteten af udført arbejde ved eksempelvis en hushandel er vigtig.

Forretningsområder

Total-Tjek er specialister indenfor rådgivning, er førende inden for forretnings-områderne..tilstandsrapporter, energimærkning..byggetekniskgennemgang,og bygherrerådgivning.

Det er et hårdt arbejde og kræver en målrettet indsats, hvor fleksibilitet i forhold til kundens ønsker og situation skaber den nødvendige tillid, som er kendetegnende for professionel rådgivning

Total-Tjek er leverandør til sælgere af fast ejendom I hele Jylland samt på Fyn

Total-Tjek (Total Tryghed), Vi vil gøre alt for at du som kunde føler dig tryg lige fra bestilling af rapporter til den endelige tilstandsrapport og energimærke forligger.

Vores fornemmeste opgave er at give kunderne en god oplevelse, og en sikkerhed for at valget af Total-Tjek som leverandør var det rigtige valg, derfor Total-Tjek (Total Tryghed)

Kenneth Madsen, Indehaver, Total-Tjek

Kontakt Total-Tjek

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Total-tjek.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK