Har du et spørgsmål?

social media icon social media icon social media icon
Rådgivning

Tilstandsrapport i Jylland

Hos Total-Tjek er vi specialister i tilstandsrapporter. Skal du bruge en billig tilstandsrapport i Sønderborg, Kolding, Vejle, Billund eller Haderslev, så er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi tilbyder vores professionelle service i hele Jylland samt på Fyn. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på at udarbejde en tilstandsrapport for dig. Tlf.: 7560 1560 eller mobil: 2252 2357

Tilstandsrapport når det passer dig!

Hos Total-Tjek kommer vi, når det passer dig - alle hverdage mellem 08 og 18. Hvad enten du skal bruge en tilstandsrapport i Sønderborg, Kolding, Vejle, Billund eller Haderslev, så står vi klar på adressen, på det ønskede tidspunkt. Vi sætter en ære i punktlighed og elsker at bevise for vores kunder, at det bestemt er muligt at få en grundig OG billig tilstandsrapport.

Kontakt Total-Tjek

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Spar mange penge på din tilstandsrapport!

Ofte udarbejdes en tilstandsrapport i forbindelse med et hussalg. I den forbindelse henviser ejendomsmægleren som regel gennem forsikringsselskabet til en byggesagkyndig; her kan ofte spares mange penge, hvis I selv kontakter den byggesagkyndige. Få et uforpligtende tilbud på tilstandsrapport i Jylland!

En god oplevelse

Vi gør alt, hvad vi kan for at gøre udarbejdelsen af tilstandsrapporten til en god oplevelse for dig. Derfor giver vi os god tid til at forklare dig de ting, vi bemærker. Såfremt du får rettet eventuelle fejl, skader m.v., tilbyder vi at udarbejde en allonge til tilstandsrapporten.

Hvorfor tilstandsrapport

En tilstandsrapport giver både sælger og køber en indsigt i ejendommens tilstand. Dermed undgår man misforståelser og ansvarsmæssige stridigheder. En grundig rapport er derfor til stor gavn for både køber og sælger.

Tilstand

Tilstandsrapport er sælgers ansvar!

Det er sælgers ansvar at få udarbejdet en tilstandsrapport i forbindelse med et boligsalg. Tilstandsrapporten er frivillig for sælger. Det er dog normalt, at køber vil efterspørge en tilstandsrapport. Du skal som sælger være opmærksom på, at hvis du ikke har fået udarbejdet en tilstandsrapport, så kan du efterfølgende drages til ansvar for fejl og mangler. Kontakt os ganske uforpligtende på tlf.: 7560 1560 eller mobil: 2252 2357, hvis du har spørgsmål eller ønsker et godt tilbud på en tilstandsrapport ved ejerskifte i Sønderborg, Kolding, Vejle, Billund, Haderslev eller et andet sted i Midt- og Sønderjylland.

Tilstandsrapport og ejerskifteforsikring

En tilstandsrapport giver dig mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, som dækker eventuelle fejl og mangler i op til 10 år.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er resultatet af et huseftersyn. Tilstandsrapporten er en samlet skriftlig vurdering af en boligs synlige skader, nærliggende risiko for skader og tegn på skader. Den bygningssagkyndige, der udarbejder tilstandsrapporten, gennemgår ejendommen bygning for bygning og sammenligner bygningen med andre bygninger af samme type, alder og stand - og ikke et nyt hus.

Hvor længe er en tilstandsrapport gyldig?

En tilstandsrapport er gyldig i 6 måneder, en tilstandsrapport er gyldig fra datoen på tilstandsrapporten hvor den beskikkede bygningssagkyndige har indberettet tilstandsrapporten. Få udarbejdet din tilstandsrapport hos Total-Tjek i f.eks Sønderborg, Kolding, Vejle, Billund eller Haderslev? Ring på tlf.: 7560 1560 eller mobil: 2252 2357, så får du en fagmand i røret.

En allonge til tilstandsrapporten?

En allonge til tilstandsrapporten, kan fortages i tilstandsrapportens gyldighedsperiode. En allonge forlænger ikke tilstandsrapportens gyldighedsperiode. Den bygningssagkyndige bestemmer selv om det er nødvendig med en ny bygningsgennemgang for udarbejdelse af en allonge til tilstandsrapporten.

En allonge bliver ofte lavet når der er lavet forbedringer på bygningsdele i henhold til tidligere tilstandsrapport.

Forlængelse af tilstandsrapporten?

En forlængelse af tilstandsrapporten skal bestilles senest 7 dage før udløbsdatoen. Kontakt Total-Tjek for bestilling af forlængelse af din tilstandsrapport.

Total-tjek.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK