OK

Bestil en tilstandsrapport hos os og spar penge

Tilstandsrapport Jylland el. Fyn?

Et af vores primære fokusområder er gennemgang af bygninger og boliger med henblik på udarbejdelse af tilstandsrapporter. Skal du bruge en billig tilstandsrapport i Sønderborg, Kolding, Vejle, Billund eller Give - så er vi den oplagte samarbejdspartner.

Vi tilbyder vores professionelle service i hele Jylland samt på Fyn. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på at udarbejde en tilstandsrapport for dig.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er resultatet af et huseftersyn i form af en samlet skriftlig vurdering af ejendom, hvor eventuelle skader og tegn på skader fremgår.

Det er en rigtig god idé at udarbejde en tilstandsrapport i forbindelse med salg af bolig, da det giver både køber og sælger bedre indsigt i ejendommens tilstand, hvilket mindsker risikoen for ansvarsmæssige stridigheder.

Desuden giver en tilstandsrapport mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, som beskytter sælger mod uforudsete udgifter til udbedring af skader.

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Undgå afslag

Samlet set giver 41 procent af boligsælgere afslag på baggrund af K1, K2 og K3 viser en forbrugerundersøgelse.Kontakt Total-Tjek

Få lavet en tilstandsrapport hos Total-Tjek inden du kontakter en ejendomsmægler, så kan du undgå unødige prisforhandlinger på baggrund af tilstandsrapporten.

Se hvor mange procent af boligsælger der giver afslag KLIK på en af de 4 prisgrupper.

9%

Af boligsælgere giver afslag

15%

Af boligsælgere
giver afslag

8%

Af boligsælgere giver afslag

9%

Af boligsælgere giver afslag

Boligkøber har en købmand i maven, når de køber en bolig, og af god grund. Et afslag på baggrund af en tilstandsrapport kan udgør en masse penge

Billig tilstandsrapport af høj kvalitet

I forbindelse med et boligsalg vil det ofte være ejendomsmægleren, der foreslår bestilling og udarbejdelse af en tilstandsrapport. Vedkommende vil henvise til et forsikringsselskab, som ofte har en byggesagkyndig tilknyttet.

Dog vil man i langt de fleste tilfælde kunne spare en del penge, hvis man som sælger selv tager kontakt til en byggesagkyndig, da man på den måde skærer de dyre mellemled fra.

Det er vigtigt at være opmærksom på denne mulighed, da det kun er 35% af alle ejendomsmæglere, der oplyser om muligheden for selv at varetage tilstandsrapporten.

Dette på trods af, at hele 84% af boligsælgere gerne vil bestille selv, når der er mulighed for at spare penge. [Se rapport]

Vælger du Total-Tjek til at varetage din tilstandsrapport, er du sikret høj kvalitet for en billigere pris.

Vi dækker hele Jylland og Fyn
- og udfærdiger særligt mange tilstandsrapporter i:

  • Billund
  • Give
  • Kolding
  • Sønderborg
  • Vejle

Skal du bruge en tilstandsrapport?

Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har stor erfaring med udarbejdelse med tilstandsrapporter og har fokus på selv de små detaljer. På den måde sikrer vi vores kunder en tryg proces og en gennemført rapport.

Vil du have et godt tilbud på udarbejdelse af en tilstandsrapport på netop din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 60 15 60 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Certificat EM-2018

 

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn