OK

Termografi - sådan finder vi utætheder i erhvervsbygninger

Utætheder, kuldebroer og træk

Utætheder i erhvervsbygninger er et stort, men desværre almindeligt problem. Træk og kuldebroer er med til at give et dårligt og usundt indeklima, ligesom det øger risikoen for skader på selve bygningen.

Utætheder kan nemlig være med til at skabe øget fugt og kondens, der kan føre til skimmelsvamp og råd.

Samtidig vil tabet af kulde gå ud over varmeregningen. Derfor kan termografi i sammenhæng med efterisolering vise sig at være en investering.

Hvad er termografi?

Hos Total-Tjek tilbyder vi termografi til alle slags erhvervskunder. Termografi giver mulighed for, ved hjælp af infrarøde stråler, at identificere og lokalisere utætheder i bygningen.

Det giver et klarere billede af, hvordan bygningens tilstand er, samt hvordan den kan forbedres.

Termografi giver mulighed for effektiv efterisolering, som kan forbedre indeklimaet i en given bygning og ikke mindst give besparelser på varmeregningen.

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Kontakt os for mere info

Termografi er måske fremmed land for mange - men ikke for os. Vi er eksperter på området og fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 75 60 15 60. Så giver vi også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på termografi i netop din bygning.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn