Har du et spørgsmål?

social media icon social media icon social media icon
tegnestue

Tegnestue

Vi løser alle former for arkitektopgaver

Vores tegnestue skaber og udvikler nutidige boligløsninger med udgangspunkt i den enkelte bygherres behov. Vi løser tegneopgaver af enhver art - kontakt os uforpligtende for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Godt håndværk og flotte løsninger

Kenneth Madsen er uddannet tømrer og har i mange år arbejdet som projektleder i flere af landets største selskaber i byggebranchen. Som arkitekt har Kenneth gennem årene skitseret, projekteret og gennemført utallige ombygninger, tilbygninger og nybyggerier. Kombinationen af en iderig arkitekt og et stærkt øje for godt håndværk sikrer dig den bedst mulige løsning på dit projekt. Kontakt os for et uforpligtende møde. Tlf.: 7560 1560 Mobil: 2252 2357

Kontakt Total-Tjek

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Gratis møde

Hvad enten det drejer sig om rådgivning i forbindelse med energirenovering, ombygning, nybyggeri eller restaurering, så kontakt os trygt! Hos Total-Tjek er det første møde altid gratis. Tlf.: 7560 1560 Mobil: 2252 2357

Vi holder møder, når det passer dig!

Hos Total-Tjek har vi stor forståelse for vores kunders travlhed, derfor holder vi møder, når det passer dig, alle hverdage mellem 08 og 20.

tegnestue

Ideoplæg

Vi kan hjælpe dig med den første bearbejdning af bygherrens tanker og ideer med henblik på en beslutning om opgavens realisering.

Myndighedstegninger

Myndighedstegninger er en viderebearbejdning af et ideoplæg. Myndighedstegninger er et færdig projekteret tegningsmateriale, som danner grundlag for den endelige byggetilladelse d.v.s. plan-snit-facadetegning.

Total-tjek.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK