OK

Vi finder utætheder i erhvervsbygninger med tæthedsprøvning

Find utætheder med tæthedsprøvning

Utætheder i en bygnings klimaskærm eller ved døre og vinduer kan identificeres og lokaliseres ved hjælp af en blowerdoor tæt.

Utæthederne kan være skadelige for bygningen, idet forekomsten af fugt kan medføre skader i form af råd og svamp. Samtidig er utætheder dårlige for indeklimaet, ligesom de er med til at forøge varmeregningen.

Derfor er der mange fordele, både økonomiske og komfortmæssige, ved at få udført en tæthedsprøvning og blive klogere på, hvorvidt der er utætheder i erhvervsbygningen.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Sådan foregår testen

Vores blowerdoor test kan udføres i alle slags bygninger, uanset størrelsen. Den foregår ved, at man midlertidigt udskifter indgangsdøren med en særlig fleksibel specialdør, der har en indbygget ventilator.

Når man skaber trykforskel mellem ude og inde, kan man måle luftstrømmen gennem ventilatoren og på den måde blive klogere på, om der er utætheder i erhvervsbygningens klimaskærm.

Alle vores blowerdoor test udføres efter standarden DS/EN13829. Det er din garanti for, at alt sker i overensstemmelse med gældende regler, samt at resultatet er pålideligt og brugbart.

Spar penge allerede i dag

Finder man utætheder, kan man som virksomhed spare mange penge på varmeregningen ved at få efterisoleret og tætnet bygningen.

Derfor er en tæthedsprøvning i form af en blowerdoor test et godt sted at starte, hvis man har mistanke om utætheder.

Vil du vide mere om vores tests eller modtage et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon 75 60 15 60.

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn