OK

Grundig energimærkning af store bygninger for virksomheder

Energimærke erhverv og boligforeninger

Hos Total-Tjek har vi stor erfaring med og de påkrævede kompetencer til at energimærke selv store bygninger.

Et energimærke er et samlet udtryk for, hvor stort et energiforbrug en given bygning har. Dette mærke går fra skalaen A til G, som det også kendes fra elektronikvarer og hårde hvidevarer.

Mærket bruges især i forbindelse med salg, udlejning og overdragelse af bygninger, da det giver en klar idé om bygningens energimæssige tilstand til køber eller lejer.

Energimærket er lovpligtigt og vil foruden synliggørelsen af det nuværende forbrug også indeholde forslag til forbedringer, der kan spare på energien.

Mærker til gamle og nye bygninger

Vi har hos Total-Tjek specialiseret os inden for energimærkning, også af de stører bygninger.

Store erhvervsbygninger som fx kontorhoteller, varehuse eller lagerbygninger er ofte utroligt komplekse at energimærke, da man skal tage højde for store og komplicerede varme- og ventilationssystemer.

Vi tilbyder energimærkning af gamle såvel som nye bygninger. Er du ved at rejse en ny erhvervsbygning, kan vi også udarbejde energimærkning ved færdigmelding af byggeriet.

Det er med til at sikre, at den nye bygning er udført korrekt og lever op til de gældende energimæssige regler i bygningsreglementet.

Certificat EM-2018

 
Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Forbedre dit energimærke - og forøg husets salgspris

For hver klasse et hus rykker op i ernergimærke, kan salgsprisen teoretisk set forøges med cirka 50.000 kroner.

Et hus med D-mærket, der bliver forbedret med to klasser til B-mærket, kan stige med cirka 100.000 kr. viser en analyse.

Bestil dit energimærke hos Total-Tjek vi hjælper dig med hvordan du nemmest og billigst muligt kan forbedre dit energimærke og dermed forøge salgsprisen.

Vælg dit nuværende energimærke

A2020
A2015
A2010
B
C
D
E
F
G

Få et uforpligtende tilbud på energimærkning

Hvor meget koster energimærkning af erhvervsbygninger? Det er desværre umuligt at svare konkret på, da det afhænger af bygningens type og størrelse.

Til gengæld giver vi meget gerne et helt uforpligtende og gratis tilbud til dig, der har brug for energimærkning af en erhvervsbygning eller boligforening.

Det kræver blot, at du tager kontakt til os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon  75 60 15 60 . Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn