OK

Om Total-Tjek – vores historie, værdier og ydelser

Tilstandsrapport og energimærkning Haderslev - og resten af Jylland + Fyn

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for eftersyn og gennemgang af bygninger og ejendomme. Vi er eksperter i at udarbejde grundige tilstandsrapporter, udføre energimærkning og el-eftersyn for både private og erhvervskunder i hele Jylland og på Fyn.

Din kompetente rådgiver og byggesagkyndige

Med vores store erfaring og ekspertise inden for bygninger og konstruktioner står vi til rådighed, når bygninger skal opføres, sælges eller købes.

Med vores grundige og fleksible service hjælper vi dig med at træffe de rigtige valg og sørge for, at alting er i orden, så du slipper for uforudsete udgifter og irriterende dyre skader, som kunne være undgået.

Siden 2007 har vi lavet over 2000 tilstandsrapporter og energimærker i højeste kvalitet - og det bliver vi ved med.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Fokus på grundighed og kvalitet

Grundighed og kvalitet er to nøgleord, der kendetegner vores indsats i alt, hvad vi gør. Vi er et 100% uafhængigt firma, der sætter kunderne og deres oplevelse først.

Vælger du os som din byggesagkyndige, er du derfor sikret en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, der udelukkende har dine interesser for øje. Af samme grund er vores services utroligt fleksible, og vi tilpasser vores løsninger til netop din situation, dine ønsker og dine behov.

Vi er certificerede inden for samtlige af vores fagområder, hvilket er din garanti for grundigt og veludført arbejde, der lever op til gældende lovgivning og officielle krav. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre kundens tryghed fra start til slut.

Vælger du Total-Tjek som leverandør af grundige løsninger og rapporter, er du sikret en fuld løsning, hvor grundighed, kvalitet og godt håndværk kendetegner både processen og det endelige resultat.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn

 

Vi vil meget gerne høre fra dig

Gennem tiden har vi arbejdet for mange forskellige slags kunder, lige fra privatpersoner til større virksomheder. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Grundet vores alsidige og veluddannede team kan vi varetage en bred vifte af forskellige opgaver, tests og rådgivningsløsninger. Uanset om du er ved at sælge, købe eller bygge et nyt hus, tror vi på, at vi kan hjælpe dig med at komme sikkert og trygt fra start til slut.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores services, er du altid mere end velkommen til at kontakte os direkte. Det kan gøres via telefon, mail eller vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig. Fra vores base i Haderslev betjener vi hele Jylland og Fyn.

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.