OK

Kontakt os i dag og fortæl mere om din opgave

Hvad koster vores services?

Hos Total-Tjek tilbyder vi en lang række af ydelser, der alle drejer sig om tjek af ejendomme og rådgivning i forbindelse hermed. Vi udfører opgaver og skræddersyr løsninger til mange forskellige kunder inden for både det private og det offentlige segment.

Idet vores opgaver er så alsidige i omfang og type, kan vi ikke give noget fast svar på, hvad vores services koster.

Til gengæld er du altid mere end velkommen til at kontakte os og fortælle os mere om din opgave, hvis du vil have et godt bud på, hvad vores hjælp vil koste for dig.


Vi dækker hele Jylland og Fyn

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Tag kontakt i dag

Vores kunder er vores vigtigste fokuspunkt - derfor sætter vi en ære i et yde en ekstraordinær service. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne et godt tilbud på netop den hjælp, som du har brug for.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via telefon 75 60 15 60 eller mail totaltjek@gmail.com. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen, og så tager vi kontakt til dig.

Kundetilfredshedsanalyse

Hjælp os til at blive bedre - giv os en vurdering på en skala fra 1-10, hvor 10 er bedst og 1 er dårligst.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.