Har du et spørgsmål?

social media icon social media icon social media icon
Tilstand

Energimærke nybyggeri

Alle nyopførte bygninger på over 60 m2 skal ifølge bygningsreglementet energimærkes før, at bygningen bliver taget i brug. Denne energimærkning er med til at sikre, at bygningens energiforbrug overholder bygningsreglementets krav, og de opstillede krav i byggetilladelsen. Hos Total-Tjek er vi ISO 9001 certificeret, og vi har mange års erfaring med at udarbejde energimærkninger til nybyggeri og andre boliger.

Ring til telefon 75 60 15 60 i dag og få et uforpligtende tilbud på et energimærke til nybyggeri.

Kontakt Total-Tjek

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvad kræver det at få et energimærke?

For at vi kan udarbejde det rette energimærke til dit nybyggeri, er det nødvendigt, at du er i besiddelse af nogle bestemte dokumenter, når du får besøg af vores energikonsulent. Du skal kunne fremvise en gyldig byggetilladelse, en energirammeberegning, facadetegninger, plansnit og i nogle tilfælde dokumentation for en tæthedsprøvning, hvis det er et krav.

Energimærke til nybyggeri i Jylland og på Fyn

Vores kontor ligger i Haderslev, men vores energikonsulenter kører i hele Jylland og på Fyn. Vi har stort fokus på fleksibilitet, og vi har derfor lange åbningstider. Vi udarbejder energimærkninger alle hverdage fra kl. 8 til kl. 18, så der er god mulighed for, at vi kan finde et tidspunkt, der passer dig. Et energimærke på nybyggeri gælder i de fleste tilfælde i 10 år, og må inden for denne årerække gerne genbruges, hvis boligen ønskes solgt inden for perioden.

Energimærkning

Få et tilbud på energimærke til nybyggeri

Kontakt os i dag på telefon 75 60 15 60, og lad os udforme et godt tilbud på en professionel energimærkning til dit nybyggeri. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din henvendelse. 

Total-tjek.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK