Har du et spørgsmål?

social media icon social media icon social media icon
Tilstand

Energimærke til erhverv og boligforening

Skal du sælge din erhvervsejendom, eller overvejer du at udleje den? Så er det lovpligtigt at få en energimærkning på bygningen inden, at dette sker. På bygninger over 1000 m2 er det lovpligtigt at have et gyldigt energimærke, også selvom bygningen ikke skal sælges eller udlejes. Et energimærke er typisk gyldigt i 7 år, og det er derfor nødvendigt for større virksomheder og boligforeninger at få fornyet dette regelmæssigt.

Få et godt tilbud på energimærke til boligforening eller erhverv i dag på telefon 75 60 15 60.

Kontakt Total-Tjek

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvilket formål har en energimærkning?

Et energimærke har til formål at synliggøre den pågældende bygnings energiforbrug. En bygnings energiforbrug klassificeres på en skala fra A2020 til G, hvor A2020 har det laveste energiforbrug og G det højeste. Udover denne klassificering indeholder en energimærkning også konkrete forslag til, hvordan der kan opnås energibesparelser i bygningen. Udarbejdelsen af et nyt energimærke til en boligforening eller erhverv, viser sig derfor ofte som værende en rentabel investering på længere sigt.

Specialister i energimærkning

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle er certificerede energikonsulenter. Vi har god erfaring med at udføre energimærkninger til alle størrelser bygninger, herunder både etagebyggerier, erhvervsejendomme og private boliger. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et professionelt firma til at udarbejde et energimærke til erhverv eller boligforening i Jylland eller på Fyn.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på at et energimærke til boligforening eller erhverv? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 60 15 60, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder inden for energimærke til erhverv eller til en boligforening.

Total-tjek.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK