OK

Stor erfaring og brede kompetence inden for ydelser til erhverv

Ydelser og rådgivning til erhverv

Hos Total-Tjek er vi specialister i alt, der har med bygninger og konstruktioner at gøre. Siden 2007 har vi blandt andet arbejdet med energimærkninger, termografi og blowerdoor-tests samt eftersyn.

Derfor har vi i dag erfaringen og kompetencerne til at tilbyde virksomheder af enhver størrelse og art vores hjælp til at holde deres bygninger i god stand.

Mange tilbud til erhverv

Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

Stort energimærke

Termografi

Blowerdoor test

Øvrige ydelser

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

En klog investering

Vi stiller vores ekspertise og viden til rådighed for vores erhvervskunder, så de kan opnå gode resultater og ikke mindst spare penge. Vi er certificerede inden for stort set alle vores arbejdsområder, hvilket er din garanti for høj kvalitet.

Til gengæld har vi skåret ned på alt, hvad der hedder administration og mellemled, hvorfor vi kan tilbyde kompetent hjælp og udførlig rådgivning til fair og konkurrencedygtige priser.

Står du som erhvervskunde og mangler hjælp fra en erfaren byggesaglig samarbejdspartner, er vi hos Total-Tjek altid klar til at hjælpe.

Kom i gang allerede i dag

Er der en eller flere af vores ydelser, som du og din virksomhed kunne drage nytte af? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os og høre mere.

Vi giver også gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop den eller de opgaver, som du står med. Vi kan til hver en tid kontaktes på telefon 75 60 15 60 eller via vores kontaktformular.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn