OK

Professionel energimærkning og energirammeberegning på din bolig

Energimærkning Jylland og Fyn

Total-Tjek er certificeret energikonsulentvirksomhed ISO 9001 og er specialister i energimærkning af enfamiliehuse - og flerfamiliehuse over 500m2.

Total-Tjek laver professionelle energimærker af ejendomme i hele Jylland samt på Fyn. Skal du bruge en energimærkning i f.eks. Sønderborg, Billund, Give, Kolding eller Vejle? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Energimærkning af din gamle eller nye bolig

Et energimærke er et udtryk for en ejendoms energimæssige tilstand. En energimærkning har to formål - først og fremmest at give svar på, hvor meget energi en bygning bruger, og dertil hvilke energimæssige forbedringer der ville være relevante at udføre på bygningen.

Derfor kan energimærkningen både bruges som varedeklaration i forbindelse med salg eller fremleje af en bygning, samt som en måde at gennemskue, hvordan man kan mindske energiforbruget og dermed spare penge på varmeregningen.

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Forbedre dit energimærke - og forøg husets salgspris

For hver klasse et hus rykker op i ernergimærke, kan salgsprisen teoretisk set forøges med cirka 50.000 kroner.

Et hus med D-mærket, der bliver forbedret med to klasser til B-mærket, kan stige med cirka 100.000 kr. viser en analyse.

Bestil dit energimærke hos Total-Tjek vi hjælper dig med hvordan du nemmest og billigst muligt kan forbedre dit energimærke og dermed forøge salgsprisen.

Vælg dit nuværende energimærke

A2020
A2015
A2010
B
C
D
E
F
G

Hvad er en energimærkning?

Hos Total-Tjek har vi stor erfaring med energimærkning, og vi har mulighed for at energimærke både enkelt- og flerfamiliehuse på op til 500 m2.

Et energimærke løber på en skala fra A til G, som den også kendes fra hårde hvidevarer og elektronikprodukter. Når du har fået energimærket din bolig, gælder mærkningen i 10 år.

Vores energikonsulenter går din bolig igennem fra top til bund og udarbejder en grundig og professionel energimærkning.

Energimærke nybyggeri

Ønsker du at bygge en tilbygning eller måske et helt nyt hus, kræver det også en energimærkning.

Man kan naturligvis ikke gennemgå bygningens energiforbrug, før den er rejst, men man kan ved hjælp af en energirammeberegning give et rimelig præcist estimat af det forventede energiforbrug og energiklasse på den nye bygning.

Når du skal have byggetilladelse til en ny bolig, kræver det, at der vedlægges en energirammeberegning. Også her står vi gerne til rådighed med vores ekspertise og sørger for en grundig og præcis energirammeberegning.

Vi foretager beregninger af energimærker i hele Jylland og på Fyn - og har særligt mange kunder i:

  • Billund
  • Give
  • Kolding
  • Sønderborg
  • Vejle

Vi er eksperter på området

Hos Total-Tjek har vi stor erfaring med både energimærkninger og energirammeberegninger. Med vores kompetente fagfolk på opgaven er du sikret et præcist og rammende resultat.

Hvis du vil vide mere om energimærkninger og -beregninger, eller du ønsker et godt tilbud på vores hjælp, er du altid mere end velkommen til at kontakte os - enten på telefon  75 60 15 60 eller via vores kontaktformular.

Certificat EM-2018

 

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn