OK

Dybdegående 1-års og 5-års eftersyn af nye erhvervsbygninger

Grundige eftersyn af erhvervsbygninger

Har du bygget nye erhvervsbygninger, har du krav på et 1-års og 5-års eftersyn. Formålet er at finde og udbedre fejl og mangler på bygningen, som ikke blev fundet i første omgang.

Vi tilbyder en dybdegående og systematisk gennemgang af dine erhvervsbygninger med henblik på at finde eventuelle fejl og mangler, som entreprenøren har pligt til at udbedre.

Efterfølgende udarbejdes en skriftlig rapport, som giver dig et godt overblik over eventuelle fejl og mangler, som skal udbedres.

Denne rapport kan du bruge, når du mødes med entreprenøren, og når du fremsætter krav om udbedring. Hvis du ønsker det, er vi også gerne til stede til dette møde som din 100% uafhængige og objektive samarbejdspartner.

Er det tid til 1-års eller 5-års eftersyn?

Som almindelig erhvervsdrivende er det ikke sikkert, man har stort kendskab til alt det byggetekniske. Det kan være en ulempe, da man risikerer at overse fejl og mangler, som entreprenøren ellers har pligt til at udbedre.

Med Total-Tjek som din grundige samarbejdspartner er du sikret en dybdegående rapport, hvor selv de små detaljer bliver tjekket.

Det sikrer, at du ikke ender med dyre skader på din erhvervsbygning, som skulle være blevet opdaget under et eftersyn.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn

 
Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Få et godt tilbud

Vi giver gerne et godt tilbud på gennemgang af din erhvervsbygning forud for et 1-års eller 5-års eftersyn. Er du interesseret, kan du altid kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os på telefon 75 60 15 60.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.