OK

Find utætheder i boligen med en blowerdoor test

Blowerdoor/tæthedsprøvning

Under vores ydelser for private har vi også vores blowerdoor test. Denne test afgør, om dit hus er tæt, samt identificerer utætheder i bygningens klimaskærm eller ved døre og vinduer.

Utætheder i boligen kan medføre et dårligt indeklima og dyre varmetab, som i sidste ende kan føre til skader på boligen som fx svamp og råd.

Hvad er en tæthedsprøvning?

En blowerdoor test kan derfor anses som en investering. Testen foregår ved, at hoveddøren midlertidigt erstattes med en fleksibel specialdør med indbygget ventilator.

Herefter skabes der en trykforskel mellem ude og inde, og luftstrømmen måles gennem ventilatoren i døren. Alle vores test udføres i henhold til standarden DS/EN13829 og kan udføres på alle bygninger, uanset størrelse.

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Hvad koster en test?

Det er svært at give noget endeligt svar på, hvad en blowerdoor test koster, da det er helt afhængigt af den enkelte bolig.

Men har du mistanke om utætheder i din bolig, og kunne du godt tænke dig en lavere varmeregning, kan du altid få et godt tilbud hos os.

Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon 75 60 15 60.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn