OK

Kompetent hjælp til afleveringsforretning i forbindelse med nybyggeri

Afleveringsforretning ved nybyggeri

Når håndværkeren er færdig, er det tid til afleveringsforretning - et møde mellem bygherre og håndværker, hvor det afgøres, om arbejdet er færdigt og udført godt nok.

Som almindelig privatperson er man ofte lidt på udebane i det byggetekniske felt, og det kan være svært at gennemskue, hvorvidt arbejdet lever op til alle forventninger og krav.

Hvorfor er afleveringsforretningen vigtig?

Hos Total-Tjek tilbyder vi assistance i forbindelse med afleveringsforretning ved nybyggeri, hvor vi stiller vores viden og ekspertise til rådighed.

Når først man godkender arbejdet og erklærer det som færdigt, er det vanskeligt at holde håndværkeren ansvarlig for fejl og skader, der opdages efterfølgende.

Derfor er det vigtigt, at man er grundig, når man gennemgår arbejdet. Med os ved din side har du en uafhængig byggesagkyndigs mening og vurdering til rådighed, hvilket ultimativt hjælper dig med at foretage det rigtige valg.

Få et uforpligtende tilbud

Klik på ydelser:

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Kontakt os og hør mere

Er du ved at bygge nyt, og kunne du godt tænke dig en objektiv og pålidelig partner? Vi giver altid vores ærlige mening og sikrer, at du ikke kommer til at sige ja til noget, der ikke er i orden.

Hvis du vil vide mere om denne service eller måske have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os. Det gøres enten på telefon 75 60 15 60 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn i hele Jylland samt på Fyn.

Kontakt os

Vi kommer når du har tid
Alle hverdage mellem
8:00 og 18:00

Hos Total-Tjek er vi specialiserede inden for udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærker og el-eftersyn. Vi tilbyder fleksibel service i høj kvalitet til både private og erhverv.

ICO- 9001 certificater

Certificat EM-2018

 

Certifikat TR-2018

 

Syn og skøn